Er du vår nye kollega?

Sykepleier Anne Kristine på jobb

Sykepleier Anne Kristine på jobb

Vi har en ledig stilling som sykepleier! Kjenner du noen som vil jobbe hos oss?

Fransiskushjelpen søker en sykepleier i 100% fast stilling. Stillingen er hovedsakelig på dagtid med bakvakt hver 6. helg samt ca en dag per uke. Erfaring fra arbeid med kreft eller palliasjon er en fordel.

Pleietjenesten gir omsorg og lindrende behandling i hjemmet til alvorlig syke pasienter i sen palliativ fase. Vi ønsker oss en sykepleier som er engasjert, kreativ og fleksibel, med gode mellommenneskelige egenskaper. Vet du om noen som kan passe? Tips de gjerne! Stillingen ligger på finn.no og har søknadsfrist 22. september. For utlysning og søknad, følg linken under:

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=156296074